Vervoer van uw goederen of pakketten

Wij zijn uw professional in de regio Den Haag als het gaat om het vervoer van uw pakketten. Wij verzorgen al jaren het vervoer van spoedverzendingen en normale verzendingen in Den Haag en omstreken. Dus als u op zoek bent naar een eerlijke, vlotte en betrouwbare partner voor het vervoer van uw goederen of pakketten, neem dan contact met ons op.

Verschillende soorten vervoer

Wij kunnen in Den Haag voor verschillende typen vervoer zorgen. Aan de hand van de gewenste snelheid, de grootte van het pakket en de bestemming kiezen we het vervoer dat het beste bij de situatie past. Voor kleine pakketjes hebben we bestelauto’s en voor grotere goederen hebben we vrachtauto’s. Ook voor vervoer per trein, boot of vliegtuig kunnen wij zorgen. We regelen dan een on-board koerier vanuit Den Haag om uw transport te begeleiden. Ook alle bijkomende zaken nemen we voor u uit handen, zoals het regelen van douanedocumenten. Ook uw internationale vervoer kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten!

Distributie

Ook kunnen we de distributie van uw bedrijf in Den Haag op onze rekening nemen. Wij kunnen zowel nationaal als internationaal het vervoer, de opslag en uw retourslogistiek voor u verzorgen. Met een groot netwerk van internationale en nationale koeriers, zorgen we samen voor een uitstekende dienstverlening. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u direct een koerier in Den Haag of in de omgeving van Den Haag nodig? Wij staan voor u klaar en bieden altijd een oplossing op maat.

Wij hebben op dit moment geen vacatures vrij. Op open sollicitaties wordt daarom ook niet gereageerd.